Nieuws

Grote brand in opslaghal aan Euregioweg in Enschede

Aan de Euregioweg in Enschede is een grote opslaghal met oldtimers in vlammen opgegaan. Het gaat om een pand dat vastzit aan de studio van voormalig manager Johnny Sap van zanger Thomas Berge. Niemand is gewond geraakt. De brand is geblust.
De brandweer schaalde al snel op naar grote brand en de vlammen sloegen uit het pand. Het gaat om een hal van twintig bij dertig meter. De brandweer heeft voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar naastgelegen panden. Dat zijn twee woonhuizen en een studio. De bewoners waren zelf al naar buiten gegaan.
Johnny Sap zit op Ibiza en komt terug naar Nederland. Hij is behoorlijk geschrokken. Het is nog onduidelijk hoe groot de schade aan zijn studio is. Het kantoor is in elk geval flink beschadigd. De brand brak kort voor vijf uur vanmorgen uit. Bij de brand kwam veel rook vrij. Het is nog niet duidelijk of daar gevaarlijke stoffen bij zaten. Over de oorzaak is nog niks bekend. Of er een verband is met het onweer van afgelopen nacht is ook niet duidelijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.