Nieuws

Geen Tukkers in Oh Oh Cherso-variant 'Het Wilde Oosten'

Haagse cast Oh Oh Cherso
Haagse cast Oh Oh Cherso
Er is een misverstand ontstaan over de cast van het nieuw programma Het Wilde Oosten, dat een variatie wordt op de populaire realitysoap Oh Oh Cherso. Het gaat niet om een vriendengroep uit Twente maar om jongeren uit de Achterhoek.
Het misverstand is ontstaan doordat de Mediacourant de deelnemers Tukkers noemde in een bericht van Vizeum over de nieuwe Oh Oh Cherso. Het was op dat moment voor RTV Oost niet te achterhalen of de informatie zou kloppen en er was geen aanleiding om te twijfelen aan de juistheid van die informatie.
Oh Oh Cherso is een realityserie over een vriendengroep uit Den Haag op vakantie in Chersonisos op Kreta. Ze nemen het niet zo nauw met normen en waarden en met alcohol en drugs. Het Wilde Oosten start in het najaar. Vorige week zijn de eerste opnames gemaakt in Tolkamer. In tegenstelling tot Oh Oh Cherso gaan de acht vrienden uit de Achterhoek niet naar Kreta, maar vieren zij vakantie in hun eigen omgeving.

Gemeentebelangen Twenterand wil overleg met collega partijen Achterhoek

Voor Gemeentebelangen Twenterand was het nieuws over een Twentse versie van 'Oh Oh Cherso' aanleiding om bij de wethouder haar zorgen te uiten over alle tijd, geld en energie die de afgelopen jaren is gestopt in het ontmoedigen van drank en drugs bij jongeren. Die zorgen blijven, ook nu bekend is dat het om een Achterhoekse groep vrienden gaat. Hoewel het om de aangrenzende regio gaat voelen Twentenaren en Achterhoekers zich nauw met elkaar verbonden. De fractie wil op basis van de nieuwe informatie contact leggen met de politiek in de Achterhoek om de zorgen te delen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.