Heerlijk Overijssel 2013

22 augustus - Hoeve Springendal in Hezingen

Deze week is het centrale thema 'Natuurlijk Overijssel' en vandaag zijn we te gast bij Hoeve Springendal in Hezingen.
In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Hoeve Springendal is een vakantiepark gelegen op 4,5 km van het schilderachtige plaatsje Ootmarsum in Overijssel.
Hoeve Springendal is een echte natuurcamping in Twente en daardoor uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden in Overijssel. Men kan direct fietsend, wandelend en rijdend op een paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap.

Gasten

Bert Eeftink praat onder anderen met Walter Brunninkhuis, eigenaar van Hoeve Springendal. Ook Jos Herink is te gast. Hij is bestuurslid van een vogelwerkgroep en weet alles over de vogels en hun leefgebied rondom Ootmarsum. Met Fons Eysink wordt gesproken over het werk van de Bosgroep Noord-Oost Nederland. De Bosgroepen houden zich bezig met bos- en natuurbeheer. De Enschedese zanger Mark Stouwdam en gitarist Peter Schilöller zorgen voor een muzikale bijdrage.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.