nieuws

Man uit Goor vast voor moord op ex-vriendin Zevenaar

Woonhuis Zevenaar van vermoorde vrouw
Woonhuis Zevenaar van vermoorde vrouw
Een 32-jarige in Duitsland wonende man uit Goor is opgepakt op verdenking van moord op een 30-jarige vrouw uit Zevenaar. Zij is de ex-vriendin van de man. Problemen in de relationele sfeer zouden de aanleiding zijn geweest.
De moord is vorige week in de nacht van maandag 22 juli op 23 juli gepleegd. Na het misdrijf is de verdachte ex-vriend naar Duitsland gevlucht. Daar kon hij enige tijd later worden aangehouden. In het onderzoek naar de moord is gisteren een tweede verdachte opgepakt. De man is ook 32 jaar en komt uit Goor. Hij wordt niet verdacht van de moord of doodslag van de Zevenaarse. Waarvan hij wel wordt verdacht, wil de politie niet kwijt.

Via slaapkamerraam naar binnen

De verdachte logeerde bij die vriend en nam 's nachts stiekem zijn bedrijfsbus mee naar Zevenaar. Daar zou hij een ladder tegen het slaapkamerraam van de ex-vriendin hebben gezet en zo zijn binnengedrongen. Vervolgens zou hij z'n ex hebben vermoord met een mes. 
In Zevenaar zijn vorige week bij het woonhuis van de vermoorde vrouw knuffels en bloemen neergelegd ter nagedachtenis aan het slachtoffer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.