Nieuws

N377 weer vrij na ernstig ongeluk met bus en auto in Nieuwleusen

De N377 tussen Balkbrug en Nieuwleusen is weer vrijgegeven voor verkeer. De weg was sinds half vijf afgesloten na een ernstig ongeluk tussen een touringcar en een auto.
Het ongeluk gebeurde toen een automobilist door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht kwam. De buschauffeur probeerde de auto te ontwijken, maar dat mislukte. De voertuigen botsten frontaal op elkaar en de bus raakte een boom die afknapte en op de bus terecht kwam.

Meerdere gewonden

De bestuurder van de auto raakte zwaargewond en is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Ook een passagier in de bus moest naar het ziekenhuis. Een aantal andere passagiers in de bus raakte lichtgewond. De weg werd afgezet om de voertuigen te bergen en voor onderzoek; verkeer werd omgeleid.
De bus van OAD Reizen vervoerde een ouderengezelschap van 47 personen. De bus had met de groep een rondrit gemaakt en was onderweg naar de overnachtingsplek in Ootmarsum. Het gezelschap is na het ongeluk met een andere bus naar Ootmarsum gebracht.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.