Nieuws

Automobilist na ernstig ongeluk op N377 overleden

De automobilist die vanmiddag ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de N377 tussen Balkbrug en Nieuwleusen, is overleden. Het gaat om een 19-jarige jongen uit Staphorst.
De jongen werd na een frontale aanrijding met een touringcar in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis in Zwolle. Hij is daar aan zijn verwondingen bezweken. Onderzoek van de politie heeft niet duidelijk kunnen maken waarom de jongen met zijn auto op de verkeerde weghelft terecht kwam. Hij botste daar frontaal tegen de touringcar. De chauffeur kon de auto niet meer ontwijken en de bus raakte naast de auto nog een boom die afknapte.

Slachtofferhulp voor inzittenden touringcar

In de touringcar van reisorganisatie OAD zat een ouderengezelschap van 47 mensen. Een van de passagiers moest naar het ziekenhuis en enkele andere inzittenden raakten licht gewond. Het gezelschap was onderweg naar Ootmarsum. De ouderen zijn daar met een andere bus naartoe gebracht. De inzittenden van de bus krijgen slachtofferhulp en medewerkers van OAD geven de groep extra begeleiding. De N377 was urenlang afgesloten.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.