Nieuws

25 auto's bekrast op camping in Stegeren

25 auto's bekrast op camping
25 auto's bekrast op camping
Op camping De Kleine Wolf in Stegeren zijn gisteravond zo'n vijfentwintig auto's bekrast. De camping helpt de eigenaren zoveel mogelijk met het afhandelen van de schade.Â
De auto's stonden aan de rand van het autovrije gebied. Volgens directeur Kat is er gisteravond of aan het begin van de nacht iemand met een scherp voorwerp langsgelopen. Ze gaat uit van pure baldadigheid.

Autobezitters zelf aansprakelijk

De camping heeft vanmorgen de autobezitters bij elkaar geroepen en de politie uitgenodigd. Die heeft de eigenaren voorzien van aangifteformulieren en ingelicht wat ze te doen staat.
De autobezitters zijn volgens het reglement van de camping zelf aansprakelijk voor de schade. De politie verwacht dat de aangiftes de komende dagen wel binnenkomen.

"Enorme domper"

Kat weet niet of het om een gast of om een bezoeker gaat. "Er zijn getuigen en mocht blijken dat het een gast is, dan wordt hij van de camping gebonjourd."
Ze is teleurgesteld: "Een enorme domper. De zon schijnt en het is zo'n mooi weer, de mensen hebben zoveel plezier. Jammer dat dit nu is gebeurd."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.