TransferProat

Falkenburg naar 'Kowet', Rosales ook weg?

Erik Falkenburg
Erik Falkenburg
Bij drie van de vier Overijsselse clubs lijkt het rustig te blijven nu de competitie begonnen is. Bij FC Twente was het juist in het begin wat rustiger, maar daar lijkt nog wel wat te gebeuren.
Er is nog wel een speler die wellicht nog naar Go Ahead Eagles komt. Erik Falkenburg wordt al langer in verband gebracht met de Deventer ploeg, maar lijkt nu ook daadwerkelijk te komen. De middenvelder heeft trainer Foeke Booy al laten weten graag naar Go Ahead te komen en die club verkiest boven ADO Den Haag en NAC Breda. Maandag gaf hij al aan liever niet naar ADO te vertrekken. Momenteel staat hij onder contract bij AZ, maar werd vorig jaar ook al verhuurd aan NEC.
Roberto Rosales lijkt de volgende speler te zijn die FC Twente gaat verlaten. Volgens De Telegraaf is de rechtsback druk bezig met een vertrek bij de club die eerder al onder andere Douglas, Fer en Chadli kwijtraakte. Volgens het management hebben een Engelse en Italiaanse club zich gemeld voor de Venezolaan.
Voorzitter Joop Munsterman gaf afgelopen week al aan dat de club in gesprek is met een linksbuiten en aan spits. De spits is volgens TC/Tubantia Luka Djordjevic. De aanvaller uit Montenegro speelt momenteel bij Zenit Sint-Petersburg, maar is daar geen vaste waarde. Naast Twente zou ook Vitesse interesse hebben in de spits.
Over de linksbuiten is minder bekend. Een naam die al langer genoemd wordt in Enschede is die van de Jean Evrard Kouassi. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Hajduk Split.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.