Nieuws

Bloed in kinderboerderij Almelo blijkt van inbreker

Kinderboerderij Beeklust in Almelo
Kinderboerderij Beeklust in Almelo
De grote hoeveelheid bloed die eind juli werd gevonden bij de kinderboerderij in het Beeklustpark in Almelo is vermoedelijk van een inbreker.
Dat zegt de politie. De man die verdacht wordt van de inbraak heeft zichzelf gisteren gemeld bij het arrestantencentrum in Borne, waarna hij is aangehouden en verhoord.

Bloed niet afkomstig van dieren van de kinderboerderij

Bij de kinderboerderij werd eind juli ingebroken en werden een computer en een telefoon gestolen. Na de inbraak vond de politie een grote hoeveelheid bloed. Uit onderzoek blijkt dat het bloed niet afkomstig is van de dieren op de kinderboerderij. Na verhoor van de verdachte blijkt dat hij zich waarschijnlijk verwond heeft tijdens het inbreken op de kinderboerderij. De wond was zo ernstig, dat er overal bloed terecht kwam. De 41-jarige verdachte uit Almelo is inmiddels vrijgelaten en moet zich binnenkort voor justitie verantwoorden. 
In april is er ook al ingebroken in de kinderboerderij, toen werden er kanaries en parkieten gestolen. De politie onderzoekt nog of deze verdachte ook verantwoordelijk is voor die inbraak.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.