Nieuws

Bezoekers FC Twente zondag aangewezen op eigen vervoer

Station Enschede Drienerlo
Station Enschede Drienerlo
Bezoekers van de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht, komende zondag, zijn aangewezen op eigen vervoer. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er geen treinen van en naar station Enschede Drienerlo, de halte bij stadion de Grolsch Veste. Ook wordt er geen vervangend busvervoer ingezet voor de Enschedese supporters.
In verband met werkzaamheden aan het spoor heeft de NS een aantal dagen bussen ingezet om het treinvervoer te vervangen. Maar zondag stoppen deze bussen tijdelijk niet bij station Enschede Drienerlo. De NS heeft dat besloten in overleg met de gemeente, politie en FC Twente. In verband met de wedstrijd zouden er dan in korte tijd ineens veel te veel mensen vervoerd moeten worden en dat is volgens een woordvoerder van de NS niet te doen. Supporters wordt aangeraden vooral op de fiets naar het stadion te komen. Mensen die met de auto komen, kunnen bij de Universiteit Twente parkeren. 
Vorig seizoen reden er ook geen treinen of bussen tijdens de laatste thuiswedstrijd van FC Twente tegen PSV. Ook toen waren werkzaamheden aan het spoor de oorzaak. Chaos bleef die dag uit, de NS verwacht daarom dat ook komende zondag geen problemen zullen ontstaan.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.