Nieuws

Storing Wegener niet verholpen, opnieuw aangepaste krant

Noodkrant valt morgen op de mat door storing
Noodkrant valt morgen op de mat door storing
Lezers van de Twentsche Courant Tubantia en de Stentor moeten het donderdag nog een dagje doen met een noodeditie. Door een computerstoring kunnen de kranten niet op de gebruikelijke wijze gedrukt worden.
De storing ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag waardoor abonnees ook woensdag waren aangewezen op een aangepaste editie. Wegener maakt de regionale kranten de Stentor, de Gelderlander, De Twentsche Courant Tubantia, het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, BN/De Stem en PZC. "De omvang van de kranten is normaal, alleen zijn de edities beperkt”, aldus een woordvoerder. "Dat verschilt per titel."

Drie edities in plaats van zeven

Volgens hoofdredacteur André Vis van de Twentsche Courant Tubantia geldt voor die krant dat er drie edities uitgebracht worden in plaats van de gebruikelijke zeven. Dat er dan verhalen 'over' zijn is volgens Vis logisch: "Een deel van de verhalen kan dus niet geplaatst worden, maar sommige verhalen zijn natuurlijk wel tijdsgebonden. Morgen gaan we opnieuw kijken hoe we dat gaan oplossen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.