Persberichten

RTV Oost met kijkers en luisteraars op cruise

Dorothy Oosting op de M.P.S. Prinses Juliana
Dorothy Oosting op de M.P.S. Prinses Juliana
Voor een nieuw tv-programma gaat presentatrice Dorothy Oosting in oktober op cruise. Kijkers en luisteraars kunnen mee en varen vier dagen lang met een opnameploeg van RTV Oost op het sfeervolle cruiseschip ‘Prinses Juliana’ over de Duitse Rijn en Moezel.
Het is de eerste keer dat RTV Oost een programma maakt van een dergelijke reis met kijkers en luisteraars.
Aan boord is plaats voor 100 RTV Oost-kijkers en -luisteraars die niet alleen gaan genieten van het schitterende landschap dat voorbij glijdt maar ook van de mooie en sfeervolle steden waar zal worden aangelegd. En natuurlijk worden de passagiers aan boord verwend met culinaire hoogstandjes, live-muziekoptredens en uiteraard de dagelijkse opnamen voor het tv-programma. Er is geen leeftijdsgrens, iedereen mag mee.
De reis wordt volledig verzorgd door Oad Reizen en voert langs de mooiste plaatsen aan de Rijn en Moezel waar diverse keren aangemeerd zal worden. De prachtige omgeving, het sfeervolle cruiseschip, de live muziek en de gasten aan boord zullen allemaal elementen worden in het nieuwe tv-programma. Geïnteresseerden kunnen bij Oad Reizen reserveren. Er kan gekozen worden uit twee vertrekdata: woensdag 9 oktober en zaterdag 12 oktober en de kosten bedragen € 399 per persoon, waarvoor de volledig verzorgde vierdaagse reis wordt aangeboden.
Meer informatie over de cruise is te vinden op www.rtvoost.nl. Boeken kan via www.oad.nl/rtvoostmuziekcruise of telefonisch bij Oad Reizen 0548 – 37 76 16.
Bijlage: foto Dorothy Oosting op de M.P.S. Prinses Juliana, rechtenvrij te gebruiken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.