nieuws

Deze week in Onder de Loep

Uit de fietsenstalling van de gemeente Enschede zijn twee dure elektrische fietsen gestolen. Drie onbekende mannen worden hiervan verdacht en staan op de bewakingsbeelden.
Wie (her)kent deze mannen of weet waar de fietsen zijn gebleven?
Verder worden bewakingsbeelden getoond van een jonge vrouw die tijdens het boodschappen doen een portemonnee steelt van een andere vrouw in Wierden, van een man die heeft getracht een drogisterij in Westerhaar in brand te steken, en beelden van man die tijdens het inpakken van de boodschappen een portemonnee van een vrouw pakt en meteen bedekt.
Verder is de politie op zoek naar een belangrijke getuige die tijdens een overval op cafetaria Scheller Snack aan de Forelkolk in Zwolle in de zaak aanwezig was. In de uitzending worden goederen getoond die in de omgeving van de cafetaria zijn aangetroffen en mogelijk door de overvaller zijn gebruikt.
Tot slot vertelt de eigenaar van bar de Kelder in Oldenzaal hoe een onbekend persoon met traangas heeft gespoten in de volle bar tijdens de Boeskool is Los. De aanwezige gasten konden, dankzij het snelle optreden van het aanwezige personeel, snel naar buiten worden gebracht.
De in de uitzending getoonde beelden zijn terug te kijken via youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.