nieuws

Weinig interesse voor open huis Crazy Horse Hardenberg

Het open huis van uitgaanscentrum Crazy Horse in Hardenberg trekt maar weinig verontruste geïnteresseerden.
De eigenaren hadden het open huis georganiseerd om ouders en familie antwoord te kunnen geven op vragen die leven naar aanleiding van de affaire met het traangastablet afgelopen weekend. Een jonge militair stak vorige week zaterdagnacht een traangastablet aan in de discotheek.

Elf mensen onderzocht

Veel jongeren dachten dat er brand was en vluchtten naar buiten. Het traangas veroorzaakte ademhalingsmoeilijkheden en brandende ogen bij veel bezoekers. Uiteindelijk zijn elf mensen daarvoor in het ziekenhuis onderzocht.
De eigenaren van Crazy Horse hebben direct na het voorval openheid van zaken gegeven. Het open huis van vandaag gaf ouders en familie de gelegenheid zelf een kijkje te nemen in de populaire uitgaansgelegenheid in Hardenberg. Ook de politie was er om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Afsluiten

Uiteindelijk kwamen er vooral bekenden en familieleden van medewerkers, die de mogelijkheid aangrepen om te kunnen zien waar zoon of dochter werkt. Vanavond houdt Crazy Horse een ‘Protestparty’ waarmee directie en medewerkers van Crazy Horse een streep willen zetten onder afgelopen weekend.
Bekijk de video in HD op YouTube.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.