Nieuws

Oud-inwoner Goor uitgeleverd aan Nederland vanwege moord

Moordverdachte uit Goor uitgeleverd aan Nederland
Moordverdachte uit Goor uitgeleverd aan Nederland
Een 32-jarige oud-inwoner van Goor, die verdacht wordt van de moord op zijn 30-jarige ex-vriendin in het Gelderse Zevenaar, is uitgeleverd aan Nederland. Hij werd eind juli opgepakt in het Duitse Elten. Sindsdien zat hij vast in een Duitse cel.
De oud-inwoner van Goor wordt ervan verdacht dat hij in de nacht van dinsdag 23 juli zijn ex in haar woning aan de Spaakstraat in Zevenaar door messteken om het leven heeft gebracht. Het motief wordt gezocht in de relationele sfeer.
De man was de avond voor de moord op bezoek bij een vriend in Goor. ‘s Nachts nam hij de bestelbus van zijn Goorse vriend mee die schilder is. Daarmee reed de man naar Zevenaar en plaatste een ladder tegen de woning van zijn ex. Hij klom via het slaapkamerraam naar binnen en zou haar daar om het leven hebben gebracht. Het zoontje van het slachtoffer vond zijn moeder de volgende morgen dood in bed.
De bevriende schilder uit Goor zat enkele dagen vast, maar bleek niets met het misdrijf te maken te hebben. Ondertussen was de oud-Gorenaar naar Duitsland gevlucht. Hij woonde vanwege zijn werk in het Duitse Emmerich. Het slachtoffer werkte bij de IKEA in Duiven. Bij het bedrijf is geschokt gereageerd op de moord.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.