Persberichten

RTV Oost maakt ‘cruiseartiesten’ bekend

Henk Wijngaard
Henk Wijngaard
Voor een nieuw tv-programma waarbij presentatrice Dorothy Oosting op cruise gaat met kijkers en luisteraars, heeft RTV Oost de vier artiesten bekend gemaakt die voor het muzikale programma zullen zorgen. De artiesten Henk Wijngaard, René Karst, Claudia Ansel en Werner Redlich zullen de hele trip meereizen met de passagiers en voor muzikaal vermaak aan boord en vaste wal zorgen.
Vertrekdatum woensdag 9 oktober

Henk Wijngaard

Op zijn 14e verjaardag kreeg hij een gitaar van zijn moeder en daarna is het nooit meer goed gekomen met Henk. Een topper van het zuiverste water die zich enorm verheugd op de cruise nieuwe mensen te leren kennen. Zijn doorbraak kwam met het zelfgeschreven ‘Vlam in de pijp’ en daarna volgde een lange lijst met hits. RTV Oost is er op trots op dat de leukste vrachtwagenchauffeur van Nederland aan boord zit!

Claudia Ansel

Ze werd bij toeval ontdekt door haar inmiddels goede vriend André Wolff (‘Die Kolibris’) tijdens een opnamesessie van het nummer ”Ich bin wie Du” van Marianne Rosenberg. Claudia komt uit Limburg, is een gezelligheidsdier en helemaal gelukkig dat ze mee kan op de muziekcruise. Ze heeft haar hele leven al iets met Duitse muziek en RTV Oost laat haar gasten tijdens de muziekcruise daar graag van genieten.
Vertrekdatum zaterdag 12 oktober

René Karst

René Karst is naast een zeer sociaal mens een fantastische zanger met een fris, eigen geluid dat hij zelf omschrijft als "Feestpop". Begon lang geleden als mannelijke helft van het ‘Duo Karst’ en tegenwoordig bekend van hits als "Supergave Tijd". René maakt een feest, maar net zo makkelijk zit hij aan dek mooie luisterliedjes te zingen want hij neemt ook één van z’n vele gitaren mee. Een allrounder en RTV Oost is blij dat hij aan boord is.

Werner Redlich

Werner Redlich is één van de meest gevraagde schlagerzangers van ons land. Misschien ook wel de allervriendelijkste. Werner is de enige artiest met cruise-ervaring want hij zong voor een internationaal publiek op cruiseschepen naar Italië, Turkije en Griekenland. Zijn liefde voor gezelligheid en sfeer was ook al te zien tijdens de RTV Oost Oktoberfeesten.
Aan boord van het sfeervolle cruiseschip M.P.S. Prinses Juliana is plaats voor 100 RTV Oost kijkers en luisteraars. De reis wordt volledig verzorgd door Oad Reizen en voert langs de mooiste plaatsen aan de Rijn en Moezel waar diverse keren aangemeerd zal worden. Geïnteresseerden kunnen bij Oad Reizen reserveren en de kosten bedragen
€ 399 per persoon, waarvoor de volledig verzorgde 4-daagse reis wordt aangeboden.
Meer informatie over de cruise is te vinden op www.rtvoost.nl. Boeken kan via www.rtvoost.nl. Boeken kan via www.oad.nl/rtvoostmuziekcruise of telefonisch bij Oad Reizen 0548 – 37 76 16.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.