nieuws

Mexicaan Corona alsnog naar FC Twente

Jesús Manuel Corona komt toch naar FC Twente. De vleugelaanvaller werd al langer in verband gebracht met de Enschedese club.
De Mexicaan was tot vorige week ook dicht bij een overgang naar Barcelona, waar hij in het B-team zou worden gestald. Dit weekeinde heeft hij besloten om toch eerst voor FC Twente te kiezen. Er is een bedrag van vijf miljoen mee gemoeid. Dat wordt voor een deel gefinancierd door een externe investeerder.
De talentvolle 21-jarige voetballer komt over van CF Monterrey. FC Twente wil de komst echter nog niet bevestigen. Maar Mexicaanse bronnen melden dat Corona deze week zijn overgang bekend zal maken. Corona is de gewenste aanvallende versterking na het vertrek van Nacer Chadli naar Tottenham Hotspur. Twente zou met de komst van Corona onder ander Borussia Dortmund en FC Porto aftroeven.

Djordjevic speelgerechtigd

Onlangs trok de club al Luka Djordjevic aan. De aanvaller uit Montenegro meldde zich vanochtend in Hengelo voor zijn eerste training. Hij is inmiddels speelgerechtigd en kan zondag meedoen in het duel bij Vitesse.
Evander Sno traint al enkele weken mee bij FC Twente. Hij moet echter afwachten of er een contract in zit in Enschede. Hij is daarbij afhankelijk van eventuele aankopen die FC Twente nog gaat doen. Sno is transfervrij.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.