Excelsior'31 wint knap bij Barendrecht

Excelsior'31 is zaterdagmiddag uitstekend gestart in de topklasse. De Rijssenaren wonnen met 2-4 bij Barendrecht, dat vorig seizoen nog als tweede eindigde in de zaterdagtopklasse.
Excelsior kwam al binnen tien minuten op voorsprong in Barendrecht. Robert Wilens tekende voor de eerste treffer. Bob Vermunt trok na een klein half uur spelen de stand weer gelijk, 1-1. Denis Mahmudov zette Excelsior alweer snel op voorsprong. Na rust verdubbelde Wilens de voorsprong, 1-3. Daniël Esajas maakte het vijf minuten voor tijd nog spannend door de 2-3 binnen te schieten. Mahmudov maakte al snel een eind aan de illusies van Barendrecht door een minuut later de eindstand op 2-4 te bepalen. Andreas David had in de 55ste minuut een strafschop gemist, maar dat had geen gevolgen voor Excelsior.