Heracles speelt in Almelo gelijk tegen PSV

Heracles Almelo heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PSV. In het Polman Stadion leek de winst lang naar Heracles te gaan, maar Park maakte kort voor het einde gelijk; 1-1.
Heracles begon sterk aan het duel door al na zes minuten op voorsprong te komen. Een schot van Duarte werd iets van richting veranderd en viel daardoor achter Zoet binnen. PSV ging op zoek naar de gelijkmaker en was dichtbij via Depay en Jozefzoon, maar Pasveer bracht beide keren goed redding. Aan de andere kant waren Linssen, Tannane en Davidson dicht bij een treffer, maar ook zij scoorden niet en dus was de ruststand 1-0.

Park maakt laat gelijk

Na een goede kans van Wijnaldum was Linssen na rust dicht bij de tweede treffer. De aanvaller schoot echter hard op de lat boven Zoet. Ruim twintig minuten voor het einde werd opnieuw het houtwerk geraakt door de thuisploeg. Dit keer kwam de bal via een scrimmage op de paal. PSV bleef wel jagen op de gelijkmaker, maar echt grote kansen leverde dat niet op. Toch werd het gelijk, Park prikte kort voor het einde de 1-1 achter Pasveer en zorgde daarmee voor de eindstand.

Heracles Almelo - PSV 1-1

1-0 Lerin Duarte (6)
1-1 Ji-Sung Park (86)
Arbiter: Wiedemeijer
Geel: Schenkeveld, Koenders, Rienstra, Bruns, Willems
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Koenders, Schenkeveld, Davidson, Quansah, Rienstra, Duarte, Rosheuvel (Bruns/62), Tannane (Navratil/83), Linssen.
PSV: Zoet, Brenet, Bruma, Rekik, Willems, Wijnaldum (Park/66), Schaars, Maher, Jozefzoon, Locadia (Matavz/79), Depay (Toivonen/59).