Informatief

Carrie ten Napel overgestapt van TV Oost naar Fox

Onlangs werd bekend, dat presentator Carrie ten Napel van RTV Oost overstapt naar de nieuwe sportzender Fox Sport. Carrie was vanaf de start in 2007 een van de vaste presentatoren van het dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Vanavond schuift ze als tafelgast aan bij het programma, dat ze de afgelopen 6 jaar presenteerde. Â
De carrière van Carrie bij RTV Oost begon in 1999, toen ze als freelance sportredacteur in dienst kwam. Ze werkte tot 2005 bij de sportafdeling van RTV Oost, waar ze ondermeer Sport op Maandag presenteerde.
In 2005 nam ze afscheid van de regionale omroep, om in de zomer van 2007 terug te keren als presentator van het nieuwe dagelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit. Naast EDNED presenteerde Carrie programma's als Because i'm a girl, de verkiezing van Miss Overijssel, de Beste Werkgevers Award, de Zet 'm op 11-tour en het Leukste Dorp van Overijssel.
Carrie vormt sinds eind augustus met Wytse van der Goot, Bas van Veenendaal en Héléne Hendriks hét gezicht van Fox Sport. In Sport Centraal belichten ze alle actuele gebeurtenissen die zich in en rondom het Nederlandse en het buitenlandse voetbal afspelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.