TransferProat

Laatste week, Duarte en Mokhtar toch nog weg?

Youness Mokhtar
Youness Mokhtar
De laatste week van de transfermarkt is aangebroken, op 2 september gaat hij dicht. Normaal gesproken de drukste periode, maar bij de Overijsselse clubs lijkt het rustig te blijven, of is het toch stilte voor de storm?
Lerin Duarte vertrekt wellicht toch nog bij Heracles Almelo. De middenvelder gaf na het gelijkspel tegen PSV afgelopen zaterdag dat er nog enkele dingen spelen. Hij gaf eerder zelf al aan dat hij graag een stap hogerop maakt. Ajax heeft de interesse al eerder kenbaar gemaakt, maar is afhankelijk van het vertrek van Christian Eriksen.
Ook PEC Zwolle houdt nog rekening met het vertrek van spelers. De club presteert fantastisch met de koppositie en maakt daarmee ook de concurrentie wakker. Vooral Youness Mokhtar is een gewilde speler: "Een aantal clubs zat tegen Cambuur voor hem op de tribune", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen het Algemeen Dagblad.
Daarnaast gaf Nijkamp ook aan dat Darryl Lachman ook nog kan vertrekken deze week. De verdediger is niet zeker van een basisplaats en heeft zelf ook al aangegeven een vervolgstap te willen zetten.
Bij FC Twente lijkt het rustig te blijven na de komst van Jesus Corona, de Mexicaan werd maandag gepresenteerd. Voorzitter Joop Munsterman gaf voor de microfoon van RTV Oost aan dat het wel voetbal blijft en er dus nog van alles mogelijk is.
Oussamma Assaidi komt in ieder geval niet naar Enschede. De aanvaller van Liverpool werd meermaals in verband gebracht met Twente, maar wordt door de Engelse club verhuurd aan Stoke City. Hij tekende daar dinsdagmiddag een contract.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.