nieuws

Slechte start Overijsselse clubs in KNVB-beker

KNVB-beker
KNVB-beker
De Overijsselse voetbalclubs Rohda Raalte, HHC Hardenberg en SC Genemuiden zijn in de eerste ronde van de KNVB-beker uitgeschakeld.
Rohda verloor met 4-1 van Harkemase Boys. De enige Raalter treffer in het doel van de tegenstander kwam op naam van Jasper Broekhuis. Django Ngutra maakte een eigen doelpunt. Jordy Bloo werd met twee keer geel van het veld gestuurd.

Late aansluitingstreffer

De club uit Hardenberg verloor met 1-2 van JVC Cuijk. In de laatste minuut maakte Tiemen van Hezel nog wel de aansluitingstreffer. Voor Cuijk maakte Fathi Ben-Ahmed beide doelpunten.

Na verlenging verloren

SC Genemuiden had lang zicht op de volgende ronde van de KNVB-beker, maar in de derde minuut van de verlenging scoorde SV Deurne. Het doelpunt kwam op naam van Harm van der Steen. In de resterende tijd kon SC Genemuiden niet meer tot scoren komen. Ondanks dat een speler van Deurne het veld werd uitgestuurd.
In de tweede ronde, die op dinsdag 24 september begint, neemt Excelsior'31 uit Rijssen het op tegen Willem II. HSC'21 uit Haaksbergen speelt tegen Achilles'29. Ook Go Ahead Eagles en Heracles Almelo komen dan in actie. Een dag later speelt PEC Zwolle thuis tegen Fortuna Sittard en op donderdag gaat FC Twente op bezoek bij sc Heerenveen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.