Nieuws

PEC Zwolle, FC Twente en FC Oldemarkt genomineerd voor awards

Voetbalclub PEC Zwolle is genomineerd voor de titel 'Meer dan Voetbalclub van het Jaar'. De prijs is onderdeel van 'Meer dan Voetbal', de stichting die de maatschappelijke rol van voetbalclubs in dorpen en steden stimuleert.
PEC Zwolle laat met PEC Zwolle United en de daarbij horende projecten haar maatschappelijke waarde zien in de Regio Zwolle. PEC doet dat onder meer met de projecten PEC Zwolle Street League en Playing for Success. Naast PEC Zwolle zijn ook Feyenoord uit Rotterdam en MVV Maastricht genomineerd voor de 'Meer dan Voetbalclub van het Jaar'.

FC Twente

FC Twente is met de taalgame 'Taaltreffers' genomineerd voor de prijs van 'Proefproject van het Jaar'. Het project moet het taalniveau van kinderen met een taalachterstand verbeteren.

FC Oldemarkt

Bij de amateurverenigingen is FC Oldemarkt genomineerd voor de prijs 'Amateurproject van het Jaar'. De club heeft sinds een aantal jaren het project 'Scoren voor jeugd met duurzame nieuwbouw'. Het project zet in op duurzame nieuwbouw met onder meer energie neutraal, onderhoudsarm en functioneel bouwen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.