Nieuwsbrief

Voorlichtingsdag voor studenten

Voorlichtingsdag
Voorlichtingsdag
RTV Oost organiseert op dinsdag 1 oktober weer een voorlichtingsdag voor studenten van de opleidingen Journalistiek, Communicatie, Media & Entertainment en Cross Media.
Doe jij een studie die met media te maken heeft? Of zou je graag in de mediawereld aan de slag willen? Kom dan eens kennis maken met de wereld die media heet. RTV Oost krijgt wekelijks een groot aantal vragen van studenten die een 'kijkje in de keuken' willen nemen. Een kijkje binnen een organisatie wordt in veel gevallen gestimuleerd door opleidingen om studenten zich te laten oriënteren in de arbeidsmarkt. Wij vinden het erg belangrijk dat in deze behoefte wordt voorzien en organiseren daarom 'Voorlichtingsdagen'.

Wanneer en voor wie?

De voorlichtingsdagen zijn bedoeld voor studenten van de volgende opleidingen: Journalistiek, Communicatie, Media & Entertainment en Cross Media. Doe jij een andere opleiding maar wel in de richting van media? Laat het ons dan weten.
De volgende Voorlichtingsdag is op dinsdag 1 oktober!

Programma

De voorlichtingsdag begint rond 10.00 uur met een ontvangst met koffie en thee, gevolgd door een welkomstwoord en een introductie van de dag. Medewerkers van de afdelingen PR en P&O leiden je vervolgens rond waarbij een bedrijfsfilm getoond wordt. Met deze algemene presentatie geven we basisinformatie over onze organisatie en krijg je een inhoudelijk beeld van wie RTV Oost is en wat werken bij een omroep inhoudt.
Hierna kan er geluncht worden in het bedrijfsrestaurant. De lunch wordt aangeboden door RTV Oost maar uiteraard ben je ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.
Na de lunch wordt er verdiepend op de zaken ingegaan en komen diverse sprekers aan het woord die allemaal iets over zijn/haar vakgebied vertellen. Je krijgt op deze manier meer inzicht in de diverse functies die je na afloop van je studie uit kunt oefenen. Rond 15.30 uur eindigt het programma.
Sinds vorig seizoen bieden we voor het live televisieprogramma En Dan Nog Even Dit ook de mogelijkheid om als publiek aanwezig te zijn. Lijkt het je dus leuk om een uitzending bij te wonen aansluitend aan de Voorlichtingsdag?
Meld je dan hier aan!

Aanmelden

Meld je aan via voorlichtingsdag@rtvoost.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, studierichting en school en je adresgegevens. Je ontvangt dan een bevestiging en een routebeschrijving!
Op de Voorlichtingsdag zelf kun je je tussen 09.30 en 10.00 uur melden bij de receptie.

Heb je je aangemeld maar kun je onverhoopt toch niet? Meld je dan uiterlijk één dag van te voren af!

Meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling PR per e-mail pr@rtvoost.nl of per telefoon (074) 2 456 466.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.