Nieuwsbrief

Veel voetbal bij TV Oost

PEC Zwolle Vrouwen
PEC Zwolle Vrouwen
In de sportuitzendingen op TV Oost dit weekeinde veel voetbal. We volgen het vrouwenvoetbal met PEC Zwolle en FC Twente, de Topklasse clubs HHC, Excelsior '31 en natuurlijk de Overijsselse Eredivisie clubs.
In Sport op Zaterdag om 18.40 uur aandacht voor vrouwenvoetbal met de 1e speelronde van de nieuwe competitie in de Bene League met Lierse SK - PEC Zwolle en Oud Heverlee Leuven - FC Twente. Om 21.40 uur aandacht voor Topklasse voetbal met de duels GVVV - HHC en Excelsior ‘31-Noordwijk en een reportage over SC Genemuiden.
Zondag ziet u om 18.40, 19.40 en 20.40 uur het laatste deel van de driedelige filmische reportage van FC Twente TV over het vrouwenvoetbal genaamd 'Ze wilde op voetbal…'.
In Sport op Zondag om 21.40 uur het Eigenwijze Eredivisie Overzicht waarin met een knipoog wordt gekeken naar de verrichtingen van de vier Overijsselse clubs op het hoogste niveau. En natuurlijk een nabeschouwing op de gespeelde wedstrijden: FC Twente speelt tegen SC Heerenveen, Heracles Almelo tegen ADO Den Haag, GA Eagles reist af naar RKC Waalwijk en PEC Zwolle ontvangt FC Utrecht thuis. Verder Topklasse voetbal met HSC ‘21 – FC Chabab. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Voor de meest actuele informatie en alle aanvangstijden kijkt u op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.