Tientallen wachten voormalig bestuurslid pedoclub Martijn op in Deventer

Zo'n tweehonderd woedende mensen hebben zich gisteravond verzameld bij een flat aan het Wezenland in Deventer waar voormalig bestuurslid Marthijn Uittenbogaard van pedofielenvereniging Martijn zich zou bevinden.

Ze eisten dat Uittenbogaard weg zou gaan uit Deventer. In een telefonische reactie liet Uittenbogaard weten dat hij helemaal niet meer in Deventer was en dat hij ook niet van plan is ooit naar Deventer te verhuizen. Rond een uur keerde de rust terug bij de flat. Politieagenten verwijderden posters die in de buurt van de flat waren opgehangen. Ook legden ze aanwezigen uit dat Uittenbogaard niet in Deventer woont of verblijft. Agenten hoefden niet in te grijpen.

Woensdagavond werd Uittenbogaard in Deventer belaagd door een groep jongeren die hem herkenden van tv. De politie moest tussenbeide komen.

Inmiddels heeft iemand een Facebookpagina geopend, waarin wordt opgeroepen dat Uittenbogaard weg moet uit Deventer. Nog geen 24 uur na de oprichting van de pagina zijn er al  meer dan zeventienhonderd mensen die de pagina 'leuk' vinden.

Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren