Persberichten

Nieuw TV Oost-programma 'Stand van zaken'

Zondag 8 september is bij TV Oost de eerste uitzending van een nieuw bedrijfseconomisch tv-programma te zien. In ‘Stand van Zaken’ zoomt Jan Medendorp in op het bedrijfsleven in onze provincie in de breedste zin van het woord. Niet alleen de grote multinationals, maar juist ook het MKB en de Overijsselse familiebedrijven komen aan bod.
‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Marlies van Wijhe te gast

Marlies van Wijhe, algemeen directeur van het Zwolse familiebedrijf Van Wijhe Verf B.V., is te gast in de eerste uitzending. De ‘Zakenvrouw van het jaar 2010’ zet zich in voor de maakindustrie, wat volgens haar een ondergewaardeerde sector is in Nederland. Marlies van Wijhe is ook actief betrokken bij het promoten van de sterke kanten van het bedrijfsleven in Zwolle.
‘Stand van Zaken’ wordt elke zondag om 16.39 uur uitgezonden. De uitzending wordt herhaald om 17.39, 18.39, 19.39 en 20.39 uur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.