Nieuws

Vrouw opgepakt na brand en ongeluk in Lettele

Een 37-jarige vrouw uit Nijverdal is aangehouden voor betrokkenheid bij de brand in Lettele gisteravond. Rond de tijd van de brand belandde de vrouw met haar auto in een sloot, vlakbij de plek waar de brand was.
De brand van gisteravond legde de hooizolder van zorgboerderij MenTrainingSalland aan de Oerdijk in Lettele volledig in de as. Op ongeveer 200 meter van de zorgboerderij reed rond dezelfde tijd een auto in de sloot. De 37-jarige bestuurster werd bewusteloos aangetroffen en is naar het ziekenhuis gebracht.
Omdat het vermoeden bestaat dat de vrouw iets te maken heeft met de brand, is ze aangehouden. Onderzoek moet duidelijk maken of zij inderdaad betrokken is geweest bij de brand.
De politie geeft aan dat het zeker 'bijzonder' is dat de vrouw uit Nijverdal betrokken raakte bij een ongeluk, op enkele honderden meters afstand van de brand. De eigenaresse van de zorgboerderij zei eerder alles wat gisteravond gebeurde 'een beetje onwezenlijk' te vinden. De auto kwam haar niet bekend voor.
Zorgboerderij MenTrainingSalland verzorgt dagbesteding voor jongeren met gedrags- en psychischeproblemen. Deze activiteiten konden vandaag gewoon doorgaan, de hooiberg stond zo ver van het huis dat het geen problemen opleverde.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.