Excelsior'31 te sterk voor Ter Leede

Excelsior'31 blijft bovenin meedraaien in de zaterdagtopklasse. De Rijssense ploeg won zaterdagmiddag in eigen huis met 3-2 van Ter Leede, dat nog geen punten heeft na vier wedstrijden.
Excelsior'31 kwam al na zeven minuten op voorsprong via Niek Davina, maar de bezoekers uit Ter Leede kwam een kwartier later langszij. Jonathan Robertson tekende voor de 1-1. Excelsior'31 leek met een voorsprong te gaan rust nadat Hakim Ezafzafi vlak voor rust de 2-1 binnen schoot. In de blessuretijd maakte Marouane El Idrissi echter alweer gelijk, 2-2. In de tweede helft ging Excelsior'31 op jacht naar een hernieuwde voorsprong en werd beloond. Denis Mahmudov maakte twintig minuten voor tijd de bevrijdende 3-2. Ter Leede speelde toen al met tien man, na een rode kaart voor Serge van der Ban.