Informatief

Voetbalcommentatoren van FIFA 14: Evert ten Napel en Youri Mulder

Vandaag zijn sportcommentator Evert ten Napel en voetbaltrainer Youri Mulder te gast in En Dan Nog Even Dit. Aanleiding is de presentatie, vorige week, van FIFA 14, het computerspel dat bijzonder populair is bij voetballiefhebbers. Ten Napel en Mulder leveren het commentaar bij de Nederlandse versie van het spel.
Evert ten Napel was jarenlang commentator bij Studio Sport. Vorig jaar maakte hij de overstap naar Eredivisie Live, het huidige Fox Sport. Ook trad Ten Napel geregeld op als panellid van het Radio Oost-programma Binnenkant Paal. Voor Sony is Evert ten Napel al vele jaren dé stem bij het computerspel FIFA. De laatste jaren doet hij dat samen met ex-profvoetballer Youri Mulder, die na zijn actieve carrière onder meer voetbal-analist werd bij de NOS. Nu is hij assistent-trainer bij FC Twente, maar als analist nog steeds actief voor FIFA. Samen zijn Ten Napel en Mulder verantwoordelijk voor het commentaar en de analyses van FIFA 14.
Aan tafel bij Bert en Dorothée vertellen Ten Napel en Mulder over de manier ze het commentaar (moeten) doen, hoe ze er toe gekomen zijn en wat het leuke aan dat werk is. Maar ze zullen ook proberen op de 'FIFA-manier' live-commentaar te geven op beelden van wedstrijden, die door de redactie van EDNED zijn verzameld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.