Nieuws

Politie druk met winkeldiefstallen Almelo

Winkeldiefstal
Winkeldiefstal
De politie is deze week druk geweest met verschillende winkeldiefstallen in Almelo. Daarbij zijn vijf mensen aangehouden.
Een man uit de stad werd aangehouden bij een winkel aan de Grotestraat. De verdachte had twee geurtjes gestolen en wilde zonder te betalen de winkel uit lopen. De bedrijfsleider sprak de man aan maar kreeg meteen een grote mond. Samen met een andere medewerker kon de bedrijfsleider de verdachte tegenhouden en later aan de politie overdragen. Een andere man uit Almelo werd in een winkel aan het Binnenhof aangehouden, nadat hij spullen in zijn broek en zijn jas had verstopt. Ook hij kon door winkelpersoneel worden aangehouden en is daarna aangehouden door de politie.

Diefstal van make-up en foundation

Twee jonge vrouwen werden in een winkel aan de Grotestraat aangehouden omdat ze foundation en make-up hadden gestolen. Een van de twee had de alarmstickers van de spullen getrokken. Ze betaalden wel voor een aantal dingen, maar wilden zonder de foundation te betalen de winkel uitlopen. Bij de uitgang werden de twee aangehouden.
Aan de Vriezenveenseweg werd een man aangehouden die bij een supermarkt luchtverfrisser en wc-blokken probeerde te stelen. Twee weken eerder werd de man ook uit de winkel had gestolen. De man heeft beide winkeldiefstallen bekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.