Persberichten

‘Grenzeloos Genoegen’ bij TV Oost

Grenzeloos Genoegen
Grenzeloos Genoegen
Zaterdag 5 oktober start TV Oost de nieuwe programmaserie ‘Grenzeloos Genoegen’. In 14 afleveringen gaat Dorothy Oosting met culinair journalist Frederike Krommendijk van De Twentsche Courant Tubantia en wijnkenner Hans Averesch van Heisterkamp Wijnkopers op bezoek bij Overijsselaars die in het buitenland een nieuw bestaan hebben opgebouwd. Wat bracht hen ooit tot deze stap en hoe leven ze?
Van het schilderachtige Sancerre tot de groene Dordogne, van de prachtige Tiroler Alpen tot de warme Provence en het bergachtige Karinthië… Overijsselaars kom je overal tegen. Waar de één een luxe Chateau verhuurt, exploiteert de ander al jaren een naturistencamping, traint honden of beheert samen met zijn partner een hotel. We leren de Overijsselaars iets beter kennen, horen hun motivatie om zich elders te vestigen en genieten van de omgeving waarin ze wonen. Frederike Krommendijk kookt een streekgerecht met ze en Hans Averesch zoekt bij de lokale wijnboer naar passende wijnen.

Aflevering 1

In de eerste aflevering zijn Dorothy, Hans en Frederike te gast bij Berry en Jos Visser die vanuit Dalfsen zijn verhuisd naar Saint-Firmin-Sur-Loire. Een sfeervol plaatsje vlakbij de Loire in het midden van Frankrijk. Berry is hier een training- en educatiecentrum voor honden begonnen en zijn vrouw Jos heeft een schaapskudde onder haar hoede.
Grenzeloos Genoegen wordt vanaf 5 oktober elke zaterdag op TV Oost uitgezonden om 16.21 uur, herhaling elk uur. Meer informatie is te vinden op rtvoost.nl/grenzeloosgenoegen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.