Excelsior'31 en Scheveningen in balans

Excelsior'31 heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Scheveningen. De topklasser uit Rijssen, die midweeks nog de koploper van de Jupiler League Willem II uitschakelde in het bekertoernooi, kwam in eigen huis niet verder dan 1-1.
Na een wat tamme openingsfase brak Hakim Ezafzafi na een kwartier spelen de wedstrijd open. Na een mislukt schot van Denis Mahmudov tekende Ezafzafi voor de 1-0. Lang kon Excelsior'31 niet van de voorsprong genieten. Acht minuten na de openingstreffer kwam Scheveningen langszij dankzij een fraai afstandsschot van Ferry de Jong. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen op de zege, maar het bleef 1-1 in Rijssen.