Overige sporten

Landstede Hammers op achterstand in halve finale play-offs

Landstede begint halve finale met nederlaag
Landstede begint halve finale met nederlaag © Orange Pictures
De basketbalheren van Landstede Hammers zijn de halve finales om de landstitel begonnen met een nederlaag. In Zuid-Holland was ZZ Leiden in het eerste duel met 97-87 te sterk.
De ploeg van Herman van den Belt kwam in het eerste kwart op achterstand (26-18) en dat verschil werd naarmate de wedstrijd vorderde niet meer rechtgetrokken. Halverwege leidde de thuisploeg met 51-38 en na het derde kwart was de stand 74-62. In het laatste kwart kwam Landstede nog sterk terug, maar dat was niet voldoende voor de zege: 97-87.

Return in Zwolle

Aanstaande dinsdag staat in het Landstede Sportcentrum in Zwolle de return op het programma. Mocht Landstede Hammers dat duel naar zich toe trekken, dan wordt in een allesbeslissende wedstrijd bepaald wie zich finalist mag noemen.