Nieuws

Oad Business Travel overgenomen door Munckhof Groep

De Munckhof Groep neemt de activiteiten van Oad Business Travel over, één van de onderdelen van de afgelopen week failliet verklaarde Oad Groep uit Holten. Dat maakten de curatoren Stekelenburg en Daniels vandaag bekend.
Munckhof is een allround reisorganisatie uit het Limburgse Horst, die zelf onder meer zes zakenreisfilialen bezit. Het bedrijf neemt de vestigingen van Oad Business Travel in Amsterdam, Delfzijl, Helmond, Holten, Schiedam en Veenendaal over.
Door deze overname wordt de werkgelegenheid van minstens 40 van de huidige 53 Oad Business Travel-medewerkers behouden. Het afgelopen weekend meldden de curatoren al de doorstart van het Oad Busbedrijf en Oad-dochter SRC-Cultuurvakanties. Ook bij deze overname blijft de werkgelegenheid veel betrokken werknemers intact.
De curatoren onderzoeken nog of ook andere onderdelen van de Oad Groep een doorstart kunnen maken. Vandaag werd bekend dat Pelikaan Reizen in Zevenbergen geïnteresseerd is in de afdeling groepsreizen. Dat heeft eigenaar John Goverde gezegd tegen Omroep Brabant. Zaterdag werd al bekend dat ook D-reizen interesse heeft in enkele onderdelen van het failliete Oad uit Holten.
 

Bekijk ook het dossier 'Faillissement Oad Reizen'.

Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.