Voor het eerst weer publiek bij twee volleybal- en handbalwedstrijden in Overijssel

Er zijn twee sportwedstrijden in Overijssel gepland waar publiek bij mag zijn in het kader van Testen voor Toegang. Het gaat om de volleybalwedstrijd Eurosped - Apollo 8 komende vrijdag in sporthal De Stroekeld in Rijssen. Zaterdag 29 mei nemen de handbalsters van Kwiek uit Raalte het op tegen Quintus uit Kwintsheul.

Bij die eerste wedstrijd in Rijssen mogen vijftig toeschouwers aanwezig zijn. In sporthal Tijenraan in Raalte zijn bij Kwiek-Quintus 130 mensen welkom. Toeschouwers moeten wel een negatieve coronatest kunnen overleggen, die binnen veertig uur voorafgaand aan het evenement is afgenomen. Het gaat in beide gevallen om vriendschappelijke wedstrijden. De evenementen worden georganiseerd door Stichting International Topsport Events Twente (ITET), in samenwerking met Sportinnovator.

Naast deze wedstrijden is er ook publiek welkom bij de play-offwedstrijden om Europees voetbal en promotie/degradatie bij het mannenvoetbal. Ook bij de wedstrijd PSV - FC Twente in de eredivisie vrouwen van volgende week zondag zijn fans van de thuisclub welkom.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Meer over dit onderwerp:
CORONAMAATREGELEN CORONAVIRUS VOLLEYBAL HANDBAL
Deel dit artikel: