Betaald voetbal

Contract Bijleveld bij Heracles niet verlengd: "Concurrentie op middenveld te groot", optie Azzaoui gelicht

Teun Bijleveld
Teun Bijleveld © Orange Pictures
Teun Bijleveld moet op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de middenvelder bij Heracles Almelo wordt niet verlengd. Bijleveld kwam in 2019 over van Ajax en kwam in twee jaar tot 35 competitiewedstrijden. Scoren deed hij niet voor Heracles.
Technisch directeur Tim Gilissen zegt over de keuze om het contract van Bijleveld niet te verlengen: "Het was geen makkelijke beslissing, want Teun is nog altijd een talentvolle speler met een goede instelling. Maar de concurrentie op ons middenveld is groot. Teun en wij zijn in onze gesprekken tot de conclusie gekomen dat het daarom voor beide partijen beter is om verder te kijken. We danken Teun voor zijn inzet en wensen hem alle succes in het vervolg van zijn carrière."

Optie Azzaoui gelicht

Heracles lichte wel de optie in het contract van Ismail Azzaoui. Hij ligt daardoor ook komend seizoen vast in Almelo. “Ik ben blij dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt door de optie in mijn contract te lichten. Ik kijk uit naar volgend seizoen. Daarin denk ik dat we met elkaar nog meer kunnen bereiken. Hopelijk worden we daarbij in het stadion gesteund door onze fans”, aldus de aanvaller.

Meerwaarde

"Ismail kwam na de start van het seizoen bij ons binnen", zegt Gilissen. "In onze ogen kon hij ons aanvalsspel een impuls geven met zijn veelzijdigheid, creativiteit en technisch vermogen. Tot de winterstop heeft hij gewerkt aan zijn wedstrijdfitheid, vanaf januari heeft hij zijn kans gepakt en laten zien dat hij van meerwaarde kan zijn. Wij houden hem daarom graag aan boord."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.