nieuws

Kom naar ons toe en geef je mening!

RTV Oost brengt al meer dan 25 jaar onafhankelijk Overijssels nieuws, sport en informatieve programma's. Eerst alleen op radio, later ook op televisie en de laatste jaren ook via (mobiel) internet. Inmiddels doen we dat 7 dagen per week, 24 uur per dag met gepassioneerde medewerkers die weten wat er leeft in de Overijsselse samenleving en zich daarbij betrokken voelen.
Van calamiteiten tot schaatstochten op natuurijs, van voetbalkampioenschappen tot carnaval. We zijn er altijd en overal. Met RTV Oost ben je erbij, ook als je er niet bij bent… Wij durven dan ook met overtuiging te zeggen dat wij weten waarover het gaat in Overijssel.
Die permanente nieuwsvoorziening, de aandacht voor de cultuur, de identiteit van onze regio, de aangrijpende documentaires... het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar dat is het allerminst. Het voortbestaan van de regionale omroep staat in Den Haag ter discussie.

RTV Oost... weet waarover het gaat

Woensdag 9 oktober openen wij onze deuren en microfoons. Opdat je weet waarover het gaat! Wat vind jij van je regionale omroep? Wat betekent de omroep voor jou? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom in ons pand in Hengelo waar je live de radio-uitzendingen van die dag kunt bijwonen en je mening kunt geven. Ook laten we je graag zien hoe het er achter de schermen bij ons aan toe gaat. Geen tijd of gelegenheid om naar Hengelo te komen? Onze verslaggevers trekken die dag door de provincie op zoek naar meningen en verhalen.

Hun reisschema vind je hier.

We zien en horen je graag!
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.