Nieuws

Floow Travel neemt deel winterboekingen Oad over

Touroperator Floow Travel neemt een deel van de winterboekingen van Oad Reizen over. Het gaat om boekingen naar Oostenrijk, die oorspronkelijk bij het failliet verklaarde Oad Reizen geboekt zijn. Dat maakte Floow Travel donderdag bekend.
"We doen ons uiterste best alle klanten van de beste service te voorzien en hen dezelfde reis voor dezelfde prijs te bieden, zoals geboekt bij Oad", zegt directeur Maarten Lips van Floow Travel. Volgens Lips is met onder meer Thomas Cook en VakantieXperts afgesproken dat ze dezelfde Oad-reis tegen dezelfde prijs mogen aanbieden aan gedupeerde klanten en maken veel klanten daar gebruik van.
Woordvoerder Gramsma van de curatoren van Oad Reizen noemt de manier van werken van Floow Travel laakbaar. Hij vindt dat Floow Travel over de rug van het failliete Oad Reizen winst probeert te maken. Gramsma benadrukt dat er geen enkel contact is geweest tussen de curatoren en Floow Travel. De woordvoerder spreekt van een goedkope publiciteitsstunt.
Vorige week werd reisorganisatie Oad uit Holten failliet verklaard door de rechtbank in Almelo. Het faillissement veroorzaakte veel onrust bij de klanten van Oad die een reis hadden geboekt. Inmiddels is er een doorstart voor enkele onderdelen van Oad. Eerder werden al onder meer het busbedrijf en een groot aantal reisbureaus overgenomen.
Bekijk ook het dossier 'Faillissement Oad Reizen'.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.