nieuws

Military Boekelo-Enschede live bij TV Oost

Aankomende zaterdag zendt TV Oost van 09.00 tot 17.00 uur de Crosscountry van de Military in Boekelo uit.
Van 10 t/m 13 oktober is de omgeving van het Twentse plaatsje Boekelo het toneel van de 43-ste editie van de befaamde Military. De Crosscountry, het hoogtepunt van het paardensportevenement, zal evenals voorgaande jaren live te volgen zijn via TV Oost.

Uitzending

De omroep voor Overijssel brengt de wedstrijd op zaterdag 12 oktober van 09.00 tot 17.00 uur vanaf zes cameralocaties in beeld. Naast het verslag zijn updates en interviews te horen en te zien vanaf de speciale RTV Oost locatie bij hindernis 20. Bert van Losser verzorgt de centrale presentatie, Esther Rikken loopt over het crossterrein en gaat in gesprek met bezoekers. Het wedstrijdverslag wordt verzorgd door Paul Schabbink. In het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag is de week voorafgaand aan de Military elke avond een reportage te zien over het evenement.

Grootschalig evenement

De Military Boekelo–Enschede is één van de grootste hippische evenementen op het Europese vasteland. Met name op zaterdag komen tienduizenden bezoekers naar het wedstrijdterrein, dat is ingericht op 55 hectare prachtig Twents coulisselandschap. Onlangs werd weer een overeenkomst getekend voor de komende drie jaar waarbij RTV Oost mediapartner is van het totale evenement.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.