Informatief

Medewerker Matthijs van Bloem over faillissement Oad

Matthijs van Bloem is werknemer van de failliete reisorganisatie Oad. Vanmiddag om 14.00 uur was hij, samen met een groot aantal collega's bij de informatiebijeenkomst, georganiseerd door uitkeringsinstantie UWV.
De werknemers krijgen informatie over het betalen van achterstallig salaris, pensioenopbouw en het krijgen van een uitkering. Van Bloem schuift vanavond aan in En Dan Nog Even Dit om te vertellen hoe hij de laatste weken bij Oad ervaren heeft en wat zijn verwachtingen zijn van de toekomst.
Matthijs van Bloem is online marketeer bij Oad Reizen. Na het behalen van zijn master communicatiewetenschappen en bachelor business information science  is hij bij Oad begonnen met een afstudeerstage voor zijn master Business Administration. In het kader van deze stage heeft hij een social media strategie ontwikkeld voor Oad Reizen. De sociale media worden steeds belangrijker in de reiswereld. Reizigers onderling delen graag dat ze op reis zijn en met wie, daarmee zijn ze de beste ambassadeurs van je merk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.