Betaald voetbal

Belangrijk duel GA Eagles na moeizame week

GA Eagles hoopt zaterdag in Deventer een moeizame week af te sluiten met een overwinning op concurrent NEC.
De Deventer ploeg, die al drie wedstrijden niet meer wist te scoren, verloor zaterdag kansloos bij Ajax met liefst 6-0. Met name defensief liet de ploeg veel stekken vallen. Verder waren er personele problemen in de technische staf. Michel Boerebach is vanwege privé-omstandigheden voorlopig afwezig, Dennis Demmers was in verband met de trainerscursus niet aanwezig en hoofdtrainer Foeke Booy lag met rugklachten thuis. Een aantal trainingen stond onder leiding van keeperstrainer Harmen Kuperus.

Godee mogelijk in de basis

Bij de spelers geen problemen. Iedereen is fit. Trainer Foeke Booy gaat wel wat wijzigen in zijn basisopstelling. Joey Godee speelt mogelijk in de plaats van Jarchinio Antonia, die niet in topvorm is op dit moment.

Treffen met concurrent

Tegenstander NEC is nog altijd de hekkensluiter in de eredivisie. Maar de ploeg uit Nijmegen lijkt na de komst van enkele nieuwe spelers de weg naar boven te hebben gevonden. GA Eagles is gewaarschuwd, al is de ploeg thuis al lange tijd ongeslagen. "Ik vind zeker dat we dat tegen NEC moeten vasthouden. Het tekent de kracht van het stadion en de ploeg. Dit zijn de wedstrijden waarin we punten moeten pakken", aldus verdediger Bart Vriends. Het verschil tussen beide ploegen is vijf punten in het voordeel van GA Eagles.

De wedstrijd is zaterdag net als de duels van Heracles en PEC Zwolle te volgen via Radio Oost.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.