Persberichten

RTV Oost opent deuren én microfoons voor publiek

RTV Oost opent deuren én microfoons voor publiek
RTV Oost opent deuren én microfoons voor publiek
RTV Oost opent op woensdag 9 oktober haar deuren én microfoons voor publiek. Al meer dan 25 jaar maakt de regionale omroep voor Overijssel onafhankelijk nieuws, sport en informatieve programma's. Eerst alleen op radio, later ook op televisie en de laatste jaren ook via (mobiel) internet. Die permanente nieuwsvoorziening, de aandacht voor de cultuur, de identiteit van onze regio, de aangrijpende documentaires het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend… Maar dat is het allerminst. Het voortbestaan van de regionale omroep staat in Den Haag ter discussie.
Woensdag 9 oktober opent RTV Oost haar deuren én microfoons. Opdat het publiek weet waarover het gaat. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 09.00 en 16.00 uur in de studio’s aan de Hazenweg 25 in Hengelo waar de live radio-uitzendingen van die dag bijgewoond kunnen worden en mensen in de gelegenheid worden gesteld mee te praten en hun mening te geven. Ook kan er een kijkje achter de schermen worden genomen.
Mensen die geen tijd hebben of niet in de gelegenheid zijn om naar Hengelo te komen, maar wel hun mening willen laten horen, kunnen terecht bij verslaggevers die door de provincie trekken. Op rtvoost.nl zal het reisschema van de verslaggevers worden vermeld.
Op TV Oost wordt op 9 oktober in het nieuws- en actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag en het praatprogramma En Dan Nog Even Dit ook aandacht besteedt aan de activiteiten. Op 8 oktober geeft directeur/hoofdredacteur Marcel Oude Wesselink in En Dan Nog Even Dit een toelichting.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.