Betaald voetbal

Mustafa Saymak langer bij PEC Zwolle

Mustafa Saymak
Mustafa Saymak
Mustafa Saymak heeft bijgetekend bij PEC Zwolle. De 20-jarige middenvelder staat nu tot de zomer van 2016 onder contract bij de Zwolse eredivisionist.
Het huidige contract van Saymak zou komende zomer aflopen. De Deventenaar speelt sinds de B-jeugd in Zwolle.
Hij debuteerde twee jaar geleden in het eerste elftal tijdens de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Inmiddels is Saymak uitgegroeid tot een vaste basisspeler in het elftal van trainer Ron Jans, als rechteraanvaller. De speler, die ook deel uitmaakt van het Nederlands beloftenelftal, kwam al 42 keer in actie in de hoofdmacht van PEC Zwolle en scoorde daarin viermaal.
Saymak is blij met zijn nieuwe verbintenis: "We waren al een tijdje met elkaar in gesprek over een nieuw contract. PEC Zwolle was altijd mijn eerste keus en ik ben dan ook echt blij dat we een contract overeen gekomen zijn tot de zomer van 2016."
Ook technisch directeur Gerard Nijkamp reageert verheugd: "Mustafa is een zeer talentvolle speler, die ook in dit seizoen al zijn waarde voor PEC Zwolle heeft bewezen. We zijn er trots op dat een speler als Mustafa, die uit onze jeugdopleiding komt, zich heeft ontwikkeld tot een belangrijke schakel in de hoofdselectie."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.