Betaald voetbal

Heracles verliest op bezoek bij NAC Breda

Heracles Almelo heeft zaterdagavond het uitduel bij NAC Breda verloren. De thuisploeg was met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Jan de Jonge.
De eerste grote kans van het duel was voor Poepon, maar hij schoot te slap in om er een doelpunt van te maken. Aan de andere kant was Rosheuvel dichtbij, maar op aangeven van Linssen schoot hij op de lat boven Ten Rouwelaar. Grote kansen werden er daarna niet meer gecreëerd en dus gingen de ploegen rusten met een 0-0 stand.
Kort na rust was het wel raak. Poepon kopte de 1-0 binnen uit een hoekschop. Die voorsprong bleef echter niet lang staan, Bruns maakte twee minuten later alweer gelijk voor Heracles na mooi werk van Uth. Bruns kreeg daarna een kans op zijn tweede, maar schoof de bal naast. Aan de andere kant probeerde Lurling het met aan afstandsschot, maar kon Pasveer vangen. Toch kwam NAC weer op voorsprong. Invaller Perica zorgde voor de 2-1 en daarmee de eindstand in Breda.

NAC Breda - Heracles Almelo 2-1

1-0 Rydell Poepon (49)
1-1 Thomas Bruns (51)
2-1 Stipe Perica (83)
Arbiter: Wiedemeijer
Geel: Davidson, Uth, Van der Weg, Seuntjens, Hooi
NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Kwakman, Van der Weg, Buijs, Lurling, Seuntjens, Verbeek (Perica/66), Poepon (Suk/88), Sarpong (Hooi/87).
Heracles Almelo: Pasveer, Te Wierik, Schenkeveld, Koenders, Davidson, Quansah (Cziommer/83), Rienstra, Bruns (Amoah/86), Rosheuvel, Uth, Linssen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.