Rohda Raalte wint, Quick'20 thuis hard onderuit

Rik Jan de Groot
Rohda Raalte heeft zondagmiddag de uitwedstrijd in de hoofdklasse C tegen Hoogeveen gewonnen. In Hoogeveen zegevierde de ploeg van trainer Kick Maatman met 1-2.
Rohda Raalte kwam na zeventien minuten op een 0-1 voorsprong via Rik Jan de Groot. Lars van Schooten verdubbelde nog voor rust de score. Na een uur spelen deed Robert Fik wat terug namens Hoogeveen, maar dichterbij kwam de thuisploeg niet.

Quick'20 verliest van SWZ

Quick'20 leed in eigen huis een pijnlijke nederlaag tegen SWZ. De Oldenzalers gingen met 1-4 onderuit. Kevin Winkelhuis scoorde de enige treffer van Quick'20, dat bijna een uur met een man minder speelde na een rode kaart voor Tim Engbers.