Nieuws

Gezellige drukte op open dag RTV Oost voor onafhankelijkheid

Tientallen kijkers en luisteraars hebben vandaag een bezoek gebracht aan de studio van RTV Oost in Hengelo. In totaal zijn er naar schatting zo'n 500 mensen geweest.
De dag was georganiseerd in het kader van de demonstratie van landelijke publieke omroepen in Den Haag tegen de bezuinigingsplannen van de regering. RTV Oost heeft ervoor gekozen om daar niet aan mee te doen maar om publiek uit te nodigen en te vragen naar de mening over de regionale omroep.

Veel waardering

De uitzending kwam vanuit het bedrijfsrestaurant waar publiek een kijkje kon nemen. Ook volgden tientallen kijkers en luisteraars een rondleiding. Verslaggevers van RTV Oost waren de hele dag op verschillende plekken om meningen te vragen over RTV Oost. Daaruit bleek vooral heel veel waardering voor de regionale omroep.
Die waardering bleek ook uit veel reacties op social media. Veel mensen verruilden hun profielfoto voor een dag voor een foto van een blauwe microfoon en reageerden op de uitzendingen. RTV Oost is blij met alle steun en is tevreden over het verloop van de dag.

Bekijk de video in HD op YouTube.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.