nieuws

Geëmotioneerde reacties grote brand stomerij Moderna Gramsbergen

Eigenaren, directie en medewerkers van stomerij Moderna in Gramsbergen reageren zeer emotioneel op het nieuws dat de stomerij door brand is verwoest. De medewerkers worden opgevangen in café Bolte, waar een emotionele sfeer hangt.
Er wordt nu vergaderd over hoe de dag nu verder gaat verlopen. De directeur kan daar nu nog niets over zeggen. De medewerkers zijn inmiddels in groepjes bij de stomerij wezen kijken. Bij het bedrijf werken zo'n 200 mensen en is één van de grootste werkgevers van Gramsbergen.
De bewoners van twintig woningen in de omgeving van de brand werden uit voorzorg geëvacueerd. De inwoners werden opgevangen in een brouwerij in de buurt. Inmiddels mogen zij weer naar huis.
De brand brak vannacht rond kwart voor twee brand uit. De brandweer rukte met zo'n 100 mensen uit om de brand te bestrijden. Het is gelukt om de omliggende panden te redden, maar de stomerij zelf is verwoest. Rond kwart voor zes gaf de brandweer het sein brand meester. Burgemeester Snijders van de gemeente Hardenberg is ingelicht over de brand en is naar de locatie gegaan.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.