Nieuws

Kim Wilde en Nick Kershaw treden op in Ankerhal in Saasveld

Kim Wilde geeft eenmalige show in Nederland, in Saasveld
Kim Wilde geeft eenmalige show in Nederland, in Saasveld
Zangeres en internationale topartiest Kim Wilde gaat een exclusief optreden geven in Saasveld.
In de Ankerhal in Saasveld treedt de artieste op 14 december op, het gaat om een eenmalig concert in Nederland. De Ankerhal in Saasveld wordt elk jaar gebruikt voor het kerstfeest van Saasveld, omdat de hal begin december al omgebouwd is, zocht de organisatie naar een act die veel publiek kan trekken.

Show naast Saasveld alleen in Brussel, Birmingham en Londen

Kim Wilde is bekend van hits als "Cambioda", "Kids in America" en "You came". Ze treedt samen met Nick Kershaw op, die bekend is van hits als "The Riddle" en "Wouldn't it be good". Volgens woordvoerder Rolf Woolderink van de organisatie gaat het om een speciale show rond een kerstsingle van Wilde, die in Saasveld voor het eerst opgevoerd wordt. Daarna wordt de show alleen nog in Brussel, Birmingham en Londen opgevoerd.
Dat het optreden van Kim Wilde speciaal is voor Saasveld blijkt wel door de reactie van de organisatie. Rolf Woolderink geloofde het zelf ook bijna niet dat het gelukt was, en even leek het er ook niet op: "De manager van Kim belde me terug en zei: Where the hell are you bringing us, there are only cows living there! Maar gelukkig ging hij wel akkoord." In de Ankerhal kunnen 4.000 mensen, de kaartverkoop start direct op www.saasveldpresenteert.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.