Persberichten

Opening Isala Ziekenhuis door koningin Máxima live bij RTV Oost

Isala Klinieken Zwolle 4x3
Isala Klinieken Zwolle 4x3
Koningin Máxima opent donderdag 17 oktober het nieuwe Isala Ziekenhuis in Zwolle. TV Oost doet vanaf 10.00 uur hiervan live verslag. Ook Radio Oost besteedt aandacht aan de opening. In de live-uitzending wordt niet alleen verslag gedaan van de feestelijke opening door koningin Máxima, maar worden ook het gebouw en de nieuwe voorzieningen gepresenteerd.
Presentatrice Sarah de Geest praat onder meer met de twee architecten over het bijzondere gebouw dat zeer duurzaam is gebouwd en de allernieuwste technologieën in zich herbergt. Verder gaat ze in gesprek met communicatieadviseur Agnus van Loenen van het Isala Ziekenhuis en met diverse vrijwilligers die in het ziekenhuis actief zijn. Ook zijn er korte reportages te zien van de twee afdelingen die koningin Máxima donderdag zal bezoeken; het Amalia Kindercentrum en de Cardiac Care Unit.
De opening van het Isala Ziekenhuis is donderdag 17 oktober live te zien bij TV Oost om 10.00 uur. Op Radio Oost zijn tussen 10.00 en 12.00 uur diverse keren korte reportages te horen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.